Teljeskörű
szervizszolgáltatások

A Comac hivatalos importőreként vállaljuk Comac gépeink garanciális és garancia időn túli javítását az ország egész területén, egyedileg kialakított konstrukciókkal!

HASZNÁLT TAKARÍTÓGÉPEK BESZÁMÍTÁSA:
Régi, de üzemképes takarítógépét magas áron számítjuk be új, azonos vagy magasabb kategóriájú Comac súrolóautomata vásárlásakor!

Díjaink

Takarítógép szerviz kiszállási területei:

Amennyiben pontosan tudni szeretné melyik kiszállási területhez tartozik, keresse kollégánkat a lenti elérhetőségek egyikén.

Cégünk a szerviz szolgáltatásokat országos lefedettséggel tudja vállalni a Comac gépek garanciális és garancia időn túli szervizét.

Mivel a Comac és a Fimap gépek szerkezetileg azonosak, ezért a szerviz a Comac gépek mellett a Fimap gépekre is érvényes.

A szervizhátteret egy felkészült sok éves tapasztalattal rendelkező szerelőgárda biztosítja a következő feltételek mellett:

Budapesti kiszállási díjak:

Budapest és 20 km.-es körzete 10 000 Ft + áfa kiszállási díj.


Vidéki kiszállási díjak:

Vidékre 170 Ft + áfa km. díjat számítunk.

- A munkadíj 8 000 Ft + áfa / 1 óra a helyszíni szervizelés. A munkadíjat az érkezéstől számítjuk, az út értelemszerűen nem számít bele az időbe.

A munka során keletkezett veszélyes hulladékot térítésmentesen elszállítjuk.


- Telephelyünkön történő szervizelés munkadíja 7000 Ft + áfa / 1 óra


Elérhetőség
Az Il Contatto Kft. székhelye és telephelye Tolnán található, ahol komoly raktárkészletből biztosítjuk a folyamatos ellátást


Szervízeink:
Az ország egész területét lefedő szervízhálozatunk.Kövessen minket: