Comac technológia
és
történelem

Az idő pénz

Hála a technikai megoldásoknak és a kiváló minőségű anyagoknak a Comac gépeket jól ismerik a piacon, a termékek tartják a magas értékeket az idő múlásával is, akkor is. A Comac termékek szinonimája a megbízhatóság.

Nincs akadály

Bármilyen beltéri vagy kültéri padlótisztítási igénye is legyen, biztos talál rá megoldást a Comac gépei között. A rendkívül gazdag gép kínálat a legkülönbözőbb tisztítási igényeket is kielégíti A Comac mindig is a professzionális tisztítás globális szállítója volt, mind a partnereknek és mind a felhasználók részére. A Comac a tökéletes partner mindenkinek, akinek számít a szakértelem és a minőség.

Műszaki megoldások

Ellenállóbb tartályok Comac súroló gépek polietilén tartályokkal vannak ellátva, ez az anyag nagyon ellenáll a kémiai anyagokkal szemben, kiváló tömítettségg és megbízhatóság jellemzi, továbbá nagyon ellenáll a hőmérséklet-változásoknak és az idő múlásának. Ezen felül a polietilén tartályok nagyon könnyen tisztán tarthatóak. A Comac egyike volt az első vállalatoknak, aki elfogadta és használta ezt az anyagot gépeihez.

1970-es évek

1974: A Comac (rövidítése a Costruzione Macchine-nak) 1974-ből származik és Giancarlo Ruffo ragyogó ötlete volt, aki motoros seprőgépeket adott el. Az első modellek még kézzel készültek egy raktárhelységben San Giovanni Lupatoto-ban, Verona tartományban, majd 1984-ben már a jelenlegi helyén folytatódott a gyártás. Itt találhatóak a hivatalok és a központ, továbbá maga a híres cég is. A '70 -es évek elején, az ágazat még gyerekcipőben járt, és még nem voltak képesek az olasz termelők a professzionális súroló gépek tervezésére, gyártására. A cég jelenlegi vezetője és vezérigazgatója kötelességének érezte világhírű "névvé" tenni a márkát és bevezetni a hatalmas potenciális gépesített takarítás történelmébe. Kihasználva a korábbi tapasztalatait, lelkiismeretesen igyekezett létrehozni az első súroló gépeket, amivel történelemet írhatott, sikereit a Lavait 400 és 500 gépek igazolták. Már akkor az volt stratégia, hogy "egy minőségi termék a legjobb reklám a gépnek, ami segíti ismertté válni". Fontos volt az első benyomás, hisz az első felvásárlók voltak azok, akik ajánlották a gépeket a további lehetséges vevőnek.
Lavait-400 Futószalag
1974 - Az úttörő Comac súrológép, a Lavait-400 1975 - Az első futószalag a régi Comac gyárban

1980-es évek

1980: 1980-ban, a Comac vezető szerepben tündökölt Olaszországban és külföldön is egyaránt az L16 géppével; hatékonyság, stabilitás, könnyű használat és a csend volt a legmegnyerőbb tulajdonságai között ennek a felejthetetlen modellnek. A következő években különböző súroló gépek is készültek több tisztító szélességgel: 40-110 cm.

1984: A Comac gyorsan növekedett és megszerezte az első székhelyét még San Giovanni Lupatoto-ban, ahol tervezték, gyártották és forgalmazták a teljes termékskálát.

1985: A Comac részvénytársaság lett. Az új gépeket tökeletesítették, rozsdamentes acél alkatrészeket építettek bele, különböző méretű kiadások születtek, továbbá kiadtak kábeles és akkumulátoros gépeket is. A cég vezető szerepet ért el a nemzetközi és az európai piacokon is és folyamatosan növekedett azóta is.
L17 Amsterdam
1980 - Az L17-es súrológép 1983 - Interclear rendezvény Amsterdamban

1990-es évek

1990: A 80-as években elkészült a C vonal, majd apránként sikerült tökéletesíteni és elérni a 130cm-es tisztító szélességet.

1995: Bemutatták a C 35-öt, ami egy kábel-meghajtású modell volt és az első példája a kis súrológépeknek, de a kis méret nagy teljesítményt takart.

1996: A Comac megkapta az első ISO minőségi tanúsítványt.

1997: A cég további innovációkra törekedett és 1997-ben egy kompakt gépen dolgozott, amely megnyithat egy új piaci szegmenst: A Tripla 75 volt az első példája egy rendkívül sikeres sorozatnak éveken keresztül.

1999: A Comac a 25. évfordulóját ünnapelte fennálásának a professzionális takarítási piacon.

c40 c83
1991 - A C típusú gyalogkisérős súrolók 1993 - A C83 / C104 modellek kiterjesztése

ISO tanusítvány Képzés
1996 - A Comac első ISO tanúsítványa 1998 - Egy a számos Comac képzésből

2000-es évek

2003-2004: 2003-ban a vállalatok és a kereskedelmi márkák tulajdonosa a Ruffo család hivatalosan alakított egy csoportot, aminek tagjai a Comac, Fimap, TMB, Ruffo és Cofirent. Egy új, "hálózat". A cégek egyesültek egy közös filozófiai eszme alatt. Comac folytatta a növekedést a piacon, előtérbe helyezve a gazdag kínálatot és a teljes termékskálát. A minőséget és a biztonságot szem előtt tartva, bemutatták az új Test Centre-t a kereskedőknek. A helység visszhangzásmentes kamrával, kifinomult és ultramodern berendezésekkel lett felszerelve, amely lehetővé a Comac gépek és más cégek gépeinek vizsgálatát, tesztelését. Ez a központ azért jött létre, hogy első kézből ellenőrizze a minőséget és a különböző követelményeknek való megfelelést, továbbá az egyes modellek zajszintjét, rezgéseket, terméktanúsításokat, és az elektromágneses összeférhetőségeket.


2005: a Comac úgy döntött, hogy bővíteni kívánja a termékpalettáját, így már az idáig is gazdag választékhoz csatlakoztak a súroló gépek mellé a motorizált seprőgépek, szakmai típusú porszívók, ipari porszívók és egytárcsás gépek is. A termékskála kiterjesztése lehetővé tette Comacnak, hogy további piaci szegmensek szükségleteit is ki tudja elégíteni, így jobban terjeszkedhessen a professzionális tisztítási piacon.


2006: 2006 volt a sokadik döntő lépés a vállalat számára. A kis súrológépek közt napvilágra került a Vispa 35, és el is nyerte a Pulire 2007 innovációs díját; és ma már kapható négy változatban is: az akkumulátor és elektromos meghajtású súrológép (Vispa 35 E / B) és az akkumulátoros utcaseprő (Vispa 35 BS ), továbbá a Vispa XS. Vispa világsikerű innovációs géppé vált és a leggyakrabban utánozni próbált modell lett. Megítélések szerint a gép a piac egy forradalmi súrológépe volt és ez tette lehetővé a Comacnak egy új piac megnyitását, hiszen a kis és korlátozott területeken való tisztítást forradalmasította és bizonyos esetekben teljesen helyettesítette a manuális tisztítást.


2007: A nagyméretű ráülős súrológépek, a Flexy és az Ultra vonalak beléptetése a piacra, leváltva a régebbi modelleket, mint például a C85. Pár évvel korábban, a Comac már eldöntötte, hogy erősen befektet az ipari seprőgép szektor létrehozásába, ennek az új részlegnek a modelljei azonnal elérték a legmagasabb minőség és teljesítmény szintjét a szegmensben. A CS100-120 Bi üzemanyagos, dízeles és akkumulátoros seprőgépek bevezetése és az azt követő CS 80/90 modellek is megjelentek. Comacnak sikerült az innováció ezen a téren is. Ezek tulajdonképpen az első seprőgépek voltak a forgalomban mind a hidraulikus rendszerű, mind a motoros változatú és az akkumulátoros.


2008-2009: Ez a két év nagyon fontos volt Comacnak. A gyalog-kisérős súroló gépek teljes átalakításra kerültek. Új design, optimalizálása a méreteknek, a csendesség és a könnyű használat vált a legfontosabb tényezőkké a fejlesztések során. A cég úgy döntött, hogy a növekvő piac ellenére be kell fektessen az új projektek megújításába. A súrológépek többségét átalakították azzal a céllal, hogy a költségeket és a fogyasztást csökkentsék, miközben ügyelnek a biztonságra és a környezetvédelemre.


2010: Csaknem negyven évvel később, a Comac kiterjesztette az ultramodern technológiai központját 23.000 négyzetméterre. Különös gondot fordítottak a helyiségek tervezésénél arra, hogy a dolgozók a maximális kényelmet és biztonságot élvezhesség a jó minőségű munkához. A nagy üvegfalak észak felé néznek, így csodálatos kilátást biztosít a Lessinia hegyekre. A gyári és irodai munkaterekben található egy szabadtéri válaszfal, ami kristály és krómacél, aminek az átláthatósága lehetővé teszi a tartószerkezetek, az álló hengeres beton oszlopok megtekintését. A legcsodálatosabb része kétségkívül a lépcsőházban - a C modul, vagy más szóval a Comac márka, ami egy 12 méter magas üvegfallal zárt. Végül, ami a hőszigetelést illeti, az egész épület megfelel a legszigorúbb kritériumoknak, míg a kialakítása hagyományos, de nagy hangsúlyt fektettek a kényelemre és a biztonságra. Az egész épület a megbízhatóság, innováció, minőség és stílus jeleit hordozza. . De az igazi ereje a Verona székhelyű cégnek az intenzív együttműködés a márkakereskedőkkel Olaszországban és az öt kontinensen, emellett a nagyon erős értékesítési hálózat és a piaci jelenlét, amely lehetővé teszi, hogy Comac a jövőben is a legjobbak közt legyen. A Comac sikere ma már Olaszországban és külföldön nem csak attól függ, hogy kiváló a minőség-ár arány, hanem leginkább a hatékony belső és külső szervezetnek is köszönhető. Fontos a vásárlók, a viszonteladók és a tervezők közötti tapasztalatcsere, amelyek pozitív hatást gyakorol a vállalati stratégiára. A Comac termékek exportálása 100 ország, öt kontinensen történik(export 70%), jelentős és ígéretes vásárlók vannak Észak-Amerikában, Brazíliában, Kínában és Indiában. Comac ereje mindig is a különleges kapcsolata volt a kereskedőkkel, a valódi üzleti partnerekkel. A technológiai innováció segítségével lehetett új termékeket bevezetni, versenyképes és a környezetet kímélő: súroló gépek - meglehetősen csendes - és egy komplett és innovatív körű seprőgép család, beleértve a közúti használatra szánt utcai seprőgépeket is.
Comatic 21
1977 - Comatic 21 gép a gyártósoron
Római vásár
1979 - Comac L21 súrológép a római vásáron
C 125 ráülős
1987 - Comac C 125 ráülős súrológép Veronaban
C 100
1988 - A C100 vette át a vezetést a nagy felületek piacán
C 25E
1995 - C25E az első kis kábel-meghajtású súrológép
kis súrológép
1997 - Az eddigi legkisebb ráülős súrológép
Ünnepség
1999 - A cég 25. évfordulója


Tesztelés A visszhangmentes kamra tesztelő gépe

Pulire 2007 2007-A Comac nyerte el a Pulire 2007 díjat

Comac

Comac

ComacKövessen minket: