Lassítsa le a pazarlást, javítsa a padlótisztító tisztítási teljesítményét, válassza a Comac adagolási rendszert

Manapság hosszabb ideig tartó mélytisztításra van szükség, ezért a Comac takarítógépek mechanikai hatása mellett a vegyi anyagok helyes adagolása jobb és tartós eredményeket biztosít.
A Comac adagoló rendszert (CDS) teljesen újratervezték, így még megbízhatóbbá vált. A víz és a vegyi anyag összekeveredik a csövekben, mielőtt lemegy a kefékre, így biztosítva az oldat állandó keveredését.
Ezenkívül a CDS rendszert integrálják a Stop & Go funkció és a Constant Solution Flow (Állandó oldat áramlás), amely lehetővé teszi a homogén eloszlást a kettős kefe alapú gépeken.

Milyen előnyökkel jár a CDS használata?


Rugalmasság: ha padlótisztítót használ, különböző tisztítási igényekkel szembesül a mindennapi rutin során. A tartály könnyű cseréjének köszönhetően különböző típusú vegyszereket lehet a helyszínen elhelyezni. Ez lehetővé teszi egy adott termék használatát a tisztítandó területen, elkerülve a hagyományos gép által előforduló hulladékot.
Alkalmazkodóképesség:az egyszerű kezelőpanel, amely 2 gombból áll, biztosítja a vízáramlás (l / perc) és a vegyi anyag (vízmennyiség százalékos aránya) egyszerű változtatását. Ezért az oldat közvetlenül a gépi műszerfalról testreszabható.
Modularitás: a kiválasztott modelleken a CDS készlet a padlómosó beszerelését követően is telepíthető, egyszerűen változtassa meg a programot, és cserélje ki a szabványos oldatadagolót a CDS dobozra.
Hulladékgazdálkodás: A Comac a környezetvédelem iránti elkötelezettségére összpontosít. A CDS rendszer nemcsak a kémiai hulladékok elkerülésében segít (amely jelentős költségeket generál), hanem korlátozza az értékes víz pazarlását is.
Biztonság: gyakori a tisztító szakemberek körében, arra gondolni, hogy a szükségesnél nagyobb vegyszer használata jobb eredményekhez vezet. Valójában a termék elpazarolása mellett olyan károkért is felelős lehet, amely a padló fényességének elvesztéséhez és csúszásmentességhez is vezethet. A CDS rendszer használata segít megoldani ezt a problémát is.
CDS


Kövessen minket: