Comac CFC: Ideje elkezdeni az adatgyűjtés MOST!

A Dolgok Internete (IoT) összeköti a gépeket, eszközöket és tárgyakat az interneten, és intelligens eszközökké változtatja őket, amelyek kommunikálnak a körülöttük lévő világgal. A tisztítóberendezéseket nem zárják ki, és az IoT hivatalosan is eljutott a tisztító iparba.

Napjainkban az adatgyűjtés az IoT része, és ez nem egy elhaladó tendencia. Minden tisztító üzemeltetőnek meg kell kezdenie az adatok összegyűjtését és elemzését a tendenciák és a meghozandó intézkedések meghatározása érdekében. Az adatok lehetővé teszik a létesítménymenedzserek számára a flottájuknak kezelését, a folyamatok javítását és a hatékonyságnövelést. De nem mindenki tudja, hogy az adatok csak akkor hasznosak, ha sok mindent megtesz, mivel kevés információ vezethet a tisztítási gyakorlatok tisztességtelen értékeléséhez.

Tehát miért telepítenénk GPS-nyomkövetőket, ha rendelkezésünkre áll egy Comac CFC rendszer?
A létesítménymenedzser megvizsgálhatja, hogy egy gép működik-e, hol és mikor dolgoztak vele, és ki használja. Folyamatosan figyelemmel kísérheti az egész flotta egészségi állapotát, míg az esetleges vészhelyzetekről e-mailben értesítik, hogy gyorsan, hatékonyan reagálhassanak rá.

Mi több? Megnézheti, hogy az előírt karbantartásokat rendszeresen végzik-e, és a következő ellenőrzést is megtervezheti. A gépek állapotának naprakészen tartása azt jelenti, hogy optimális módon tudja megszervezni a flottát, és elérni a maximális hozamot és termelékenységet.


CFC
Több információ


Kövessen minket: